Cantex Dakbedekking

Innovatieve Oplossingen voor Duurzame Daken door Poot Coatings.

Op zoek naar hoogwaardige dakbedekking die voldoet aan de hoogste normen? Ontdek Cantex, het toonaangevende merk voor innovatieve en duurzame dakbedekkingsoplossingen, gepresenteerd door Poot Coatings. We zijn gespecialiseerd in Cantex dakbedekking en bieden een uitgebreid assortiment producten die jouw dak voorzien van de beste bescherming.

Grote voordelen van de Cantex dakbedekking zijn:

Naadloze dakbedekking waardoor er geen kans is op lekkage.

Oude dakbedekking kan in de meeste gevallen blijven liggen , dus geen afvoerkosten.

Kleuren wit of grijs wat in de zomer een warmtereductie geeft van 5-10 graden binnentemperatuur

(afhankelijk van de plaats van applicatie)

Levensduur van minimaal 30 jaar met 15 jaar aflopende garantie.

Waarom Cantex Dakbedekking?

Cantex dakbedekking biedt een breed scala aan voordelen en eigenschappen die het tot een uitstekende keuze maken voor elk type dak. Als vertrouwd merk staat Cantex bekend om zijn duurzaamheid. Het is bestand tegen extreme weersomstandigheden, UV-straling en chemische invloeden, waardoor het dak zijn kwaliteit behoudt, zelfs onder zware omstandigheden.

Daarnaast biedt Cantex dakbedekking uitstekende waterdichtheid. Met zijn naadloze afwerking en hoogwaardige materialen voorkomt Cantex lekkages en beschermt het je dak tegen vochtschade. Dit resulteert in een langere levensduur van je dak en minimaliseert de behoefte aan dure reparaties.

Een ander voordeel van Cantex dakbedekking is de flexibiliteit en elasticiteit. Het kan gemakkelijk worden aangebracht op verschillende soorten ondergronden en past zich aan de natuurlijke bewegingen van je dak aan. Dit voorkomt scheurvorming en verlengt de levensduur van je dak aanzienlijk.

“Bij Poot Coatings zijn wij specialist in het aanbrengen van vloeibare dakbedekking”

Cantex Dakbedekking vs. Traditionele Materialen

In vergelijking met traditionele dakbedekkingsmaterialen biedt Cantex enkele belangrijke voordelen. Waar traditionele materialen vaak naden en verbindingen vereisen, zorgt onze dakbedekking voor een naadloze afwerking. Dit minimaliseert het risico op lekkages en versterkt de structurele integriteit van je dak.

Bovendien is Cantex dakbedekking compatibel met verschillende ondergronden, waaronder beton, metaal en bitumen. Hierdoor is het mogelijk om Cantex rechtstreeks op bestaande dakbedekking aan te brengen, wat kosten en installatietijd bespaart.

Waarom kiezen voor Poot Coatings

Bij Poot Coatings zijn we trots op onze expertise en toewijding aan kwaliteit. Als erkende specialisten in Cantex dakbedekking bieden we professioneel advies en begeleiding om jouw dakproject tot een succes te maken. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste Cantex dakbedekking voor jouw specifieke behoeften.

Met Poot Coatings ben je verzekerd van een vakkundige installatie, waarbij we streven naar duurzaamheid, kwaliteit en klanttevredenheid. We zijn toegewijd aan het leveren van uitmuntendheid in elk project en bieden uitgebreide garanties op. We zijn gespecialiseerd in vloeibare dakbedekking, siliconen dakbedekking door middel van Cantex.

Over Poot Coatings

Wim Poot begon zijn carrière al in 1991 door ‘Agrarisch Loonbedrijf Wim Poot’ op te richten. De voornaamste werkzaamheden waren toen nog voornamelijk gewaswerkzaamheden in de kassen. Een aantal jaren later kwam de eerste interesse in het reinigen van kassen met een machine doordat het reinigen met de hand door schaalvergroting steeds meer een tijdrovende klus werd.

In die tijd huurde Wim een stukje caravanstalling aan de Maassluissedijk in Vlaardingen van zijn ouders om zijn spullen te stallen. In eerste instantie werd een zogenaamde v-wasser aangeschaft waar men nog zelf achter moest lopen om hem te bedienen. Deze machine werd door een zelf gebouwd platform van goot naar goot getransporteerd.

Rond 1995 werd de eerste kasdekreiniger aangeschaft bij Joost van der Waay die door 2 goten reed en die te verplaatsen was door een mobiele stellage , het zogenaamde ‘ombeugelen’. Door de toenemende vraag naar het machinale wassen van kassen gingen in 2001 Wim en Erik Poot samenwerken en werd Poot Kasdekreiniging opgericht. Er werden meerdere machines aangeschaft voor verschillende kapmaten en door de tijd heen werden ook de machines ook meer geautomatiseerd. 

Door de komst van nieuwe coatings die zeer egaal op de kassen gespoten moesten worden zijn wij in 2005 in samenwerking met Gert-Jan van Hattem begonnen met het testen van machinaal krijten. In die tijd hadden wij een kasdekreiniger omgebouwd tot krijtmachine.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het beschermen van je bedrijfspand met een plat dak? Neem dan vandaag nog contact op met Poot Coatings. Ons team van experts staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van een vrijblijvende offerte.

Investeer in de duurzaamheid en bescherming van je bedrijfspand met onze naadloze dakbedekking in wit of grijs. Ervaar de voordelen van een lagere binnentemperatuur en een levensduur van minimaal 30 jaar, ondersteund door onze aflopende garantie van 15 jaar. Neem vandaag nog de eerste stap naar een zorgeloos dak dat tegen de tand des tijds bestand is.

Wim Poot: