Vloeibare Dakbedekking

Duurzame bescherming en optimale prestaties met vloeibare dakbedekking.

Poot Coatings is dé specialist in vloeibare dakbedekking voor eigenaren van bedrijfspanden met platte daken. Wij bieden hoogwaardige oplossingen voor een duurzame bescherming van je kostbare investering. Met onze expertise en kwalitatieve producten zorgen we ervoor dat je dak jarenlang bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Grote voordelen van de vloeibare dakbedekking zijn:

Naadloze dakbedekking waardoor er geen kans is op lekkage.

Oude dakbedekking kan in de meeste gevallen blijven liggen , dus geen afvoerkosten.

Kleuren wit of grijs wat in de zomer een warmtereductie geeft van 5-10 graden binnentemperatuur

(afhankelijk van de plaats van applicatie)

Levensduur van minimaal 30 jaar met 15 jaar aflopende garantie.

Waarom kiezen voor vloeibare dakbedekking?

Vloeibare dakbedekking is een innovatieve en betrouwbare oplossing voor platte daken. Onze naadloze toepassing elimineert de kans op lekkage en biedt een waterdichte barrière die je dak beschermt. Zelfs bestaande dakbedekking kan in de meeste gevallen blijven liggen, waardoor je bespaart op afvoerkosten en de installatietijd verkort.

Daarnaast biedt vloeibare dakbedekking kleuropties in wit of grijs, die een aanzienlijke warmtereductie tot wel 5-10 graden binnentemperatuur kunnen bieden, afhankelijk van de plaats van applicatie. Dit resulteert in een aangenamer binnenklimaat en verlaagt je energiekosten.

Onze vloeibare dakbedekking heeft een levensduur van minimaal 30 jaar en wordt ondersteund door een aflopende garantie van 15 jaar. Je kunt dus vertrouwen op langdurige bescherming en gemoedsrust.

“Bij Poot Coatings zijn wij specialist in het aanbrengen van vloeibare dakbedekking”

Vloeibare Dakbedekking vs. Traditionele Materialen

In vergelijking met traditionele dakbedekkingsmaterialen, zoals bitumen of EPDM, biedt vloeibare dakbedekking enkele belangrijke voordelen. Waar traditionele materialen vaak naden en verbindingen vereisen, biedt onze dakbedekking een naadloze afwerking. Dit elimineert potentiële zwakke punten en vermindert het risico op lekkages aanzienlijk.

Bovendien kan vloeibare dakbedekking rechtstreeks worden aangebracht op bestaande dakbedekking in de meeste gevallen, waardoor je kunt besparen op afvoerkosten en installatietijd. Het is ook compatibel met verschillende ondergronden, waaronder beton, metaal en bitumen.

Waarom kiezen voor Poot Coatings

Bij Poot Coatings begrijpen we dat de bescherming van je bedrijfspand van het grootste belang is. Daarom bieden wij een totaaloplossing op maat, aangepast aan jouw specifieke behoeften en budget. Onze ervaren professionals staan klaar om je te adviseren en begeleiden bij het kiezen van de juiste dakbedekking voor jouw situatie.

Met onze hoogwaardige producten en nauwkeurige uitvoering garanderen we een vlekkeloze installatie die aan de hoogste normen voldoet. Bovendien bieden we uitgebreide garanties op onze werkzaamheden, zodat je met een gerust hart kunt genieten van een duurzaam en betrouwbaar dak. We zijn gespecialiseerd in vloeibare dakbedekking, siliconen dakbedekking door middel van Cantex.

Over Poot Coatings

Wim Poot begon zijn carrière al in 1991 door ‘Agrarisch Loonbedrijf Wim Poot’ op te richten. De voornaamste werkzaamheden waren toen nog voornamelijk gewaswerkzaamheden in de kassen. Een aantal jaren later kwam de eerste interesse in het reinigen van kassen met een machine doordat het reinigen met de hand door schaalvergroting steeds meer een tijdrovende klus werd.

In die tijd huurde Wim een stukje caravanstalling aan de Maassluissedijk in Vlaardingen van zijn ouders om zijn spullen te stallen. In eerste instantie werd een zogenaamde v-wasser aangeschaft waar men nog zelf achter moest lopen om hem te bedienen. Deze machine werd door een zelf gebouwd platform van goot naar goot getransporteerd.

Rond 1995 werd de eerste kasdekreiniger aangeschaft bij Joost van der Waay die door 2 goten reed en die te verplaatsen was door een mobiele stellage , het zogenaamde ‘ombeugelen’. Door de toenemende vraag naar het machinale wassen van kassen gingen in 2001 Wim en Erik Poot samenwerken en werd Poot Kasdekreiniging opgericht. Er werden meerdere machines aangeschaft voor verschillende kapmaten en door de tijd heen werden ook de machines ook meer geautomatiseerd. 

Door de komst van nieuwe coatings die zeer egaal op de kassen gespoten moesten worden zijn wij in 2005 in samenwerking met Gert-Jan van Hattem begonnen met het testen van machinaal krijten. In die tijd hadden wij een kasdekreiniger omgebouwd tot krijtmachine.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het beschermen van je bedrijfspand met een plat dak? Neem dan vandaag nog contact op met Poot Coatings. Ons team van experts staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van een vrijblijvende offerte.

Investeer in de duurzaamheid en bescherming van je bedrijfspand met onze naadloze dakbedekking in wit of grijs. Ervaar de voordelen van een lagere binnentemperatuur en een levensduur van minimaal 30 jaar, ondersteund door onze aflopende garantie van 15 jaar. Neem vandaag nog de eerste stap naar een zorgeloos dak dat tegen de tand des tijds bestand is.

Wim Poot: